jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


SOMMARTiDER HEJ HEJ! (:

Godmorgon på er godingar

Förlåt att jag inte la upp bilderna igår som jag sa.. Men det fungerade faktiskt inte, var något krångel med kameran. Skitsamma.. Lägger upp dom när jag lägger upp dom helt enkelt! Idag blir det nog inte av. Börjar klockan två och slutar halv tio. Kommer aldrig palla när jag kommer hem..  Sitter och funderar på ifall jag ska ta bussen till jobbet idag istället.. Men bussarna går ju så jävla dåligt från sandhult. Jag slutar ju halv tio och bussen efter det går 23:07 :| Får nog cykla ändå.. Men måste ladda upp med massa vatten! ladda ipoden också såklart :D Nu ska jag käka frukost och sen lägga mig i solen en stund. Ha det göööööööött!


HOW U DOIN ? ;R


h h h hoooooot!

Ja, det är precis vad det är ute! Shit.. Stekte lite när jag kom hem från jobbet men pallade bara en kvart typ.. fööör varmt! Ska göra ett nytt försök snart. Mormor gick precis! Haha hon såg så söt ut när hon gick härifrån, gick jättesakta och nästant trippade fram och kollade överallt, runt omkring :') <3 Jag cyklade till och från jobbet innan .. Oh, det var inte det lättaste precis! Dit är det massa uppförsbackar och hem är det nedför men det var stekhett ute :| Jaja, det får gå.. Ida och elsa kommer hit sen.. Vi ska dra till stranden och bada! :) Uh nice nice! Lägger in bilderna från falkenberg sen också.. Aa jusste, på tal om falkenberg..

När jag var runt 14 år hade vi säsongsplats på en camping lite utanför varberg. Lärde känna massa folk som blev till bra kompisar.. En kväll så stog jag och pratade med tjejerna där och så fick vi reda på att det var något jättestort beachparty i falkenberg. Vi ville dit, men fick vi? Nope, absolut inte ;) Men vad hindrade oss? Hahaha. Vi tog var sin cykel.. eller inte var sin. Vi skjutsade varandra, hrm på styret! GALET! Därifrån vi var var det typ 2,5 mil till falkenberg.. men som sagt, vad hindrade oss? Upp på cyklarna och gav oss av.. utan att berätta något till våra föräldrar.. På vägen tog vi lite pauser då & då.. På ett ställe stannade vi och gick iväg en stund.. När vi kom tillbaka var en av våra cyklar snodda! Hahaha problems problems.. Men tjejer fixar allt :) Haha till slut kom vi fram - mitt i natten! Ja, jag kommer inte ens ihåg när vi kom hem sen.. Vi var alltså bara 14 år gamla.. Jag hade totalt glömt bort detta, men min lilla mamma påminde mig om det när vi åkte från falkenberg till varberg igår.. haha. Visst har man varit en liten busunge ;R Men det där glömmer jag aldrig, synd att man inte har kontakt med någon av tjejerna där bara.. Vi blev bra kompisar.. Menmen, sånt är livet!

Hahah, ja.. så är det. Man är bara ung en gång ;) Lev livet, innan det är för sent. En sak bara.. Jag tycker det är STOR skillnad på när jag var i fjortonårsåldern och dom som är fjorton nu? Då visste jag knappt vad brunkräm var.. Jag tog det knappt i ansiktet .. NU ? Vafan.. Ungarna tar till och med på läpparna.. Det blir bara värre och värre.. Det är tragiskt när man ser småtjejer i fan elvaårsåldern med fullt med smink.. Jahaja, nog pratat om det. Nu ska jag lägga mig ute i solen. Ha det braaaaa!

Godnatt

Förlåt men har verkligen inte orkat sätta på datorn sen jag kom hem. Lägger in bilderna imorn. Just nu ligger jag i sängen och bloggar från min iPod touch :) första gången faktiskt! Höhö. Min älskling ringde precis.. Det var så skönt att höra hans röst! Dom är i kroatien just nu. Han berättade att han hade med sig ramen med ett kort på mig och han i som han fick av mig för ett tag sen.. Hur söt får man vara igentligen? <3 naej folket.. Nu ska jag sova. Börjar kl. sju imorn. Jag ska cykla till jobbet , det ni ;) haha. Vi hörs imorgon. Puss!

Im going home

Yes, nu var det dags att åka hem.. Mamma och pappa skjutsar mig till varberg, tar tåget därifrån istället. Men vi ska gå runt lite där och kika först. Kommer väl antagligen träffa en miljon boråsare.. Haha varberg är som borås på sommaren, nästan alla är där. Bloggar och lägger in bilder när jag kommer hem. Ha det göööööttt :)


Många har gett upp på vägen men det har inte vi .. (8)

GODMORGON SÖTNOSAR :] Allt bra? Själv är det suveränt.. Har precis käkar frukost och ska snart ner till havet och steka. Jag ska hem idag :( Åker från falkenberg vid femtiden och när jag kommer hem är min söta mormor hos mig :D Mihih. Ingen har en sån mormor som mig! Haha jag lovar.. hon är verkligen speciell :) <3 Nope, nu ska vi dra.. Ha en bra dag babes! Puss på er.



ÄLSKLING JAG SAKNAR DIG!

2 världar - Det regnar igen

i stugan :]

HALLÅ PÅ ER =) 
 
Sitter här i stugan nu .. Vi kom precis från havet. Vi var där några timmar och solade och badade och sånt.. Hahaha måste berätta en rolig sak.. Jag låg där på stranden och helt plötsligt började det blåsa som fan, jag började frysa och satte mig upp och där kommer en jävla krokodil flygande mot mig hahaha en sån där uppblåsbar.. Och den flög rätt på mig , helt blöt & iskall! Jag ropade till högt som fan ; FAN VA KALL DEN VAR!  Sen kom en liten söt tjej och hennes mamma och hämtade den (a' .. Nu ska vi snart åka och handla mat :) Det blir kycklingsallad idag. Har svårt att äta vanlig mat när det är så varmt ute.. Men då passar ju sån lätt mat som sallad och sånt bra :)


..

Äntligen har jag insett hur du är.

Nananan.. Im icecold!


Kerastase

Gomorron gomooorrron :)

Nu är jag redo för att åka! Har duschat, packat och ätit frukost. Kör på lockigt hår idag. Orkar verkligen inte platta det.. Det kommer ändå bli lockigt igen när jag badar i havet ;d Plus att håret växer snabbare om man inte plattar lika mycket.. Det beror ju såklart på att håret iiiiiiiiinte alls mår bra av lock/platttänger. Men när jag plattar använder jag värmeskydd - Det är ett måste när man plattar eller lockar.. Mitt värmeskydd är från Kerastase och ser ut såhär ;




GODNATT

Ison & Filles låt jag skrattar idag går på repeat och jag sitter här och gör ingenting.. Bytte precis spån på Tjockis & Qika , Mina söta marsvin om ni undrar ;d Höhö. Tänkte börja packa lite och sen gå och lägga mig.. Kanske kolla någon film eller så :) Jag längtar så tills imorgon, kommer bli så skönt att komma till havet.. typiskt att jag jobbar på måndag bara "/ Men men, det blir mer ggr :)) Sommaren har ju precis börjat.. eller nästan iaf. Elin åkte till Bosnien idag. Hoppas du får det bäst gumman :) Kommer sakna dig <3


bild från förra sommaren .. kolla mina vita tår :| hahahaha ser helt döda ut.


:(

JAG HAR LÄMNAT IN MIN MOBIL PÅ LAGNING :|
HAR BARA HAFT DEN CA. EN VECKA!


sony ericssons mobiler är snyggast men äckligt lättkänsliga!
jag vet ingen som haft en sony ericsson (nyare modeller) som
inte krånglat någon gång.. hade min på bordet under natten och
på morgonen fungerade den inte. pff.. dåligt! yeye, har mammas
sexiga gamla LG nu ;] den duger sålänge!


FALKENBERG TOMORROW (h)

Jaojao, imorgon ska jag till falkenberg med mamma, pappa & muna.. Det ska vara 30 grader varmt och jag ska bli wiggah (a) HAHA! Min leopardbikini, eller överdelen som jag väntat på i hundrafemtio år kom idag med så den ska lätt med :D Mjaja, ska upp och kolla tv och dricka cola nu ;] Hörs sen!


Här någonstans är jag imorgon.. (Y) UNDERBART!

HEJHEJHEJHEJ

Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Det har varit lugnt idag.. Tack och lov för det, vaknade med nackspärr idag och det gör så jävlans ont! Ni ska se mig hahaha till och med dom gamla bara "Nämen, lilla flicka .. har du ont någonstans?" OM jag har :( Ligger här i sängen med sånt där nackstöd nu, rätt skönt faktiskt. Imorn jobbar jag sju till tre , helt okey .. hoppas bara nackspärren gått över. I helgen är jag ledig och då ska jag åka till falkenberg :) Ska sola och bada :D




every single heartbeat of mine, is made for you
-

Nu har mitt hjärta åkt ,. Han ringde precis och sa att han gått på båten till tyskland.
Hoppas du får det bra älskling :) JAG ÄLSKAR DIG OCH KOMMER SAKNA DIG OTROLIGT
MYCKET!
Puuuuuuuuuuss hej älskar dig, mwuuuuah ;)

JAG SKRATTAR IDAG


korta ord blir långa när jag säger att jag älskar dig

HALLO SNYGGOS :)

Kom hem från stranden från drygt en timma sen.. Var där med mina babes. Vi badade (eller jag tog ett snabbdopp, mitt första dopp dessutom. oh fyfan ISkallt!), rökte vattenpipa och käkade glass :D Mysigt värre. Innan det så var vi i stan.. Först träffade jag elin och vi gick och käkade.. eller hon hämtade mat från donken och jag från campino och så satte vi oss på bryggan bakom grand och käkade =) Sen träffade vi dom andra och så blev det lite shopping för min del :D Ett par rosa solbrillor, en svart midjekjol, persikofärgad tröja, ljusa jeansleggins, bh & trosor, bikini & ett nagellack följde med mig hem. Woho najs! Ska snart gå och lägga mig. Väntar bara på att gazmend ska ringa .. Vi ska prata lääääääääänge idag! För imorn åker han :'(  Jaujau, vi klarar det hjärtat <3 Men jag kommer verkligen sakna dig! :/


OH! ;@

FAN VAD ARG JAG ÄR NUUUUUUUUUUUU! 
TACK FÖR ATT DU GJORDE MIG PÅ DÅLIGT 
HUMÖR ÄNNU EN GÅNG ..
  


Underbart väder :D

Godmorgon på er söta läsare!

Jag ska hoppa in i duschen och skölja ur hårinpackningen som jag
haft i håret i natt sen ska jag lägga mig ute i solen och steeeeeeeka!



HAHA :) <3

P.S!

Min blogg är skittråkig nu, jag vet!
Jag lovar att börja lägga in mer bilder!




DS.


GODNATT!

HALLO :)

Kom hem från jobbet för ungefär två timmar sen. Det gick rätt fort idag faktiskt.. Skönt det. Min babe anh fick lägenhet idag. Grattis gumman, Är glad för din skull! :) Nu fattas det bara att jag ska flytta hemifrån också.. Det kommer nog någon gång efter sommaren tror jag! Igår sa mamma att jag måste börja tvätta alla mina kläder själv.. Först fattade jag inte varför och blev lite sur men sen sa hon att det var för jag måste vänja mig för snart ska jag flytta hemifrån. Jahaja, najs price! Vänja sig att tvätta? Hahaha snälla.. Jag tvättar ju rätt ofta här hemma och det är ju inte direkt något man måste vänja sig vid.. Men jaja :) Nej nu är jag så trött så jag knappt ser vad jag skriver.. Imorgon blir det älskling hela dagen! Han ska sova hos mig och sen på torsdag åker han ju "/ EN MÅNAD gahh .. Din tönt! Nej men tsm klarar vi allt hjärtat :) <3  


GODMORGON! (:

Jag vaknade för en stund sen och har precis suttit och ätit frukost med mamma på altanen. Mys :) Idag är det jättebra väder och det passar ju perfekt för jag ska cykla till jobbet idag :| Oww. Haha. Jag måste.. Jag har lovat mig själv att cykla till jobbet minst 3 dagar i veckan! Äh efter en eller två gånger kommer det gå som en dans (a) Jag börjar kl. två idag och slutar halv tio. Förra veckan gick jag brevid och idag ska jag börja på riktigt.. Uh jag är lite nervös. Mamma och pappa har ju hyrt stuga i falkenberg från lördag - lördag nästa vecka så jag och anh ska hänga med dit på lördag! :) Vi sover bara tills söndagen eftersom vi båda jobbar på måndagen sen :/ Men det ska bli 30 grader i helgen och då ska det solas & badas! :D woohoo. På torsdag åker min baby till Kosovo :(  Hmmmmmmmhdndf fan. Jag kommer sakna dig så mycket älskling :/ <3 Jaaaja, nu ska jag fixa mig. Ha det göööött!  


mitt hjärta


min älskling, mitt allt. te dua shum!
v


Det finns inga ord som kan förklara min kärlek
till dig! Du är verkligen allt för mig. Jag lovar dig,
har absolut aldrig känt såhär förut. Du är den enda!
Det är du och jag - genom allt!
Nu & för all framtid!

Jag bråkar hellre med dig än älskar någon annan.

three words, two hearts, one love.

chihuahuan från beverly hills

Såg nyss chihuahuan från beverly hills ..
Hahaha lite löjlig men samtidigt skitsöt ;d



hahhahaha aw "who is that hunky chihuahua over there?" HAHAHA

heeeeeello !

oow .. kom hem från IKEA för ett tag sen. är riktigt trött nu! köpte ett bord, en hylla att ha mina parfymer .. vill inte att de ska stå hur som helst på varandra och sånt där, 3 söta mini kaktusar, 2 förvaringslådor att ha under sängen med kläder som jag inte använder så ofta och 2 st skit bra skoförvaringshänggrejer.

 

 
  

Har inte satt upp skoförvaringsgrejen än men bild kommer när jag gjort det :)

GRATIS GLASS! :D



http://www.sommarglass.com/?r=2304 

Glass på sommaren är väl en självklarhet?
Bli medlem här, samla poäng och få gratis glass!
PERFEKT OCH SUPERENKELT! :D

hey bloggen

Håller på och fixa mig och sånt nu. Ska till ikea med mamma och pappa om en liten stund :] Ska köpa förvarings/klädlådor att ha mina kläder som jag inte använder så ofta i. Måste  köpa någon bra skoförvaringsgrej också =) Hur har eran midsommarhelg varit sötnosar ? :)

med älskling :D

är hemma med gazmend nu :) han ligger i min säng med laptopen och
jag sitter här vid min data.. äkta nördar ;D haha. vi ska snart ut och spela
badminton (a) nanana kanske bloggar mer sen. pusss =)


WELCOME TO THE CLUUUUUB!




Tog på mig mjukis kläder nu. Pallar inte ta på mig midsommarkläderna just nu.
Mycket skönare att åka i mjukis (y) Har färgat håret, nopprat ögonbrynen och
sånt där precis. Håret blev sådär, utväxten är fortfarande kvar men inte lika
blond. Den är mer brun nu. Nu väntar jag bara på att håret ska torka sen ska jag
platta det och sätta i hårförlängningen =) Måste börja packa också.. Så mycket
behöver jag ju igentligen inte ha med mig men tjejer ni vet hur det är :D Hellre ta
med sig för mycket än för lite, right ? ;] höhö.

<3


TREVLIG MiDSOMMAR!

Vaknade för en liten stund sen så nu väntar jag bara på pappa så att vi kan åka till köpet och köpa hårfärg. Ska ta lite kaffe först. Är på rätt dåligt humör pga en grej men det behöver vi inte gå in på. Det går väl över om en stund.. Äh vi hörs sen. Puss



midsommar med baby

GODKVÄLL ALLIHOPA!
Hade lite svårt att fixa boende för i morgon men gazmend fixade ett perfekt ställe :D Lite utanför marstrand men vad gör det? Jag ser fram emot imorgon som fan :D Det kommer bli najs najs najs! Första midsommar med gazmend. Mys! Wiho. Har precis fixat mina naglar, blev lite manikyr.. inte så noga men det blev helt okey. Letade efter efter något att ha på mig också.. Eftersom jag inte hunnit köpa något nytt så fick det bli en som jag köpte förra sommaren. Har dock aldrig använt den så man kan väl kalla det nygammal ;D Det är en vit klänning med röda blommor på. Så vita klack och lockat hår till det. Suuuuveränt! Tänkte käka lite midsommarmat här hemma med mamma och pappa först. Inget slår ju mammas midsommarmat <3 Fan mina naglar har fortfarande inte torkat. Mitt tålamod asså.. Jag brukar aldrig kunna vänta innan jag gör något annat så det brukar alltid bli fel. Sen orkar jag aldrig göra om. Men nu ska jag inte göra något annat.. Förutom att skriva då, men av det lär det ju knappast bli fel. Det stöter ju inte emot naglarna iaf..  Bilden på mig och mitt hjärta är ifrån lysekil förra året. Vi hyrde stuga en vecka någon gång där på sensommaren. Vi hade hur kul som helst, bortsett från att lysekil är ett ganska tråkigt ställe.. Jag skrev ett mail innan till han som äger stugan vi hyrde och kollade vilka veckor den var ledig. Vi kanske kan åka dit en vecka när gaz kommit hem från kosovo. Fast iof. så är det ju roligt att prova ngn annan stuga också. Bohus malmön kanske ? Min och zharas ställe :D Hon har stuga där och det är verkligen för mysigt där.. Jag kommer ihåg när jag, zhara och hennes mamma gick upp tidigt på morgonen och tog en långpromenad. Det var hur härligt som helst, vi gick i snabb takt över nästan hela bohusmalmön.. Över klippor och allting. Äh fan nu måste jag träffa min bebo snart, saknar ju henne vfn :( <3 Hon ska komma hit i sommar HAR HON LOVAT! Men vi får väl se hur det blir med det :/ Imorgon ska jag färga mitt hår.. Någon som har tips på färg som HÅLLER, som inte går ur efter bara några duschar! När jag färgar mitt hår mörkt så går det alltid ur skitmkt efter bara några dagar. Det suger.
 Nej nu får jag stänga av och gå och lägga mig, får ju inte vara för trött imorgon..  


IMORGON : 
- Åka med pappa och köpa hårfärg. Mörkbrunt/Svart.
- Färga håret. 
- FIxa mig. Platta håret, sminka osv.
- Packa 
- Äta midsommarmat med mamma & pappa. 
- Åka till gbg halv tre och möta gazmend. 
- Ta en sväng till systemet ? 
- Lämna våra väskor på vandrarhemmet. 
- Åka in till marstrand.  


HALLO :D

Jag har varit lite dålig på att blogga det senaste. Men var inte oroliga :D Det har inte hänt något nytt.. Jag har jobbat tisdag till idag. Igår var jag hos tandläkaren. Uesh, det var inte kul kan jag lova. Massa äckel och skit fick jag ha i munnen. Gjorde sånt där avtryck, bet i något vax, tog massa bilder och sånt där.. Så till hösten får jag grillz baby ;R Grr sexigt. Höhö. Nej men jag var för osäker innan och bättre sent än aldrig :) Idag jobbade jag från 7 - 4 och det gick suveränt.. Börjar komma in i det nu. Har suttit och pratat med några av mina favoritgamlingar idag, men tyvärr bara en som kommer ihåg mig sen 07. Men jaja, så är det .. det är inte så lätt "/ Dom är mina favoriter för det :D I nästa vecka blir det nice för då jobbar sandra också (Y) peeerfekt! Imorgon är det midsommar, vad ska ni göra? :) Jag ska antagligen åka till Marstrand med gazmend .. Men vi får se lite.. Något gör vi iallafall. Men stannar kvar i borås, det gör vi definitivt inte! Jag snackade om midsommar med en av tjejerna på jobbet och hon skulle åka med sin man och barn till falkenberg till deras stuga eller vad det var ikväll.. ÅH jag blev avis så som hon pratade om det fan ;P Tänk vad mysigt..  Fixa och greja och packa bilen med grejjer och åka till stugan! Gaah om vi ändå hade en stuga.. Älskling vi SKA ha en stuga i framtiden okey :D haha. Nej nu ropar mamma, ska käka jordgubbar nu =) MUUUMS.


GÅ BREVID.

Hallo bloggen :D Sitter och käkar frukost nu, special K (y) Jag börjar jobbet klockan 7 idag. Mamma ska köra mig, hade varit tvungen att gå upp fyra eller något annars "/ Bussarna här är lite knas såhär tidigt på morgonen.. Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, men orkade verkligen inte när jag kom hem. Det gick bra första dagen på jobbet iallafall, eller går ju brevid just nu.. igår och idag! Så imorgon får jag klara mig själv :O Idag slutar jag halv tio, slutar senare igentligen men ska till tandregleringen.. hmhm japjapp, ska antagligen få grillz (a) hahah.. Nej men, ett år av mitt liv med tandställning? Och? Bättre än att jag ångrar mig i framtiden =) Jaja, nu ska jag sätta mig och dricka lite kaffe innan jag drar.. Vi hörs sen :D PUSS 

introduktion

HALLÅ HALLÅ!

Jag vaknade halv åtta idag. Det är inte direkt den tiden jag brukar vakna, men det gick faktiskt bra :) Är inte så jättetrött.. Jag och anh satt ute på altanen och åt frukost och drack kaffe innan. Mysigt värre. Det är klarblå himmel ute idag :D & så ska jag sitta inne på introduktion från 10-4 "/ ååh. Jaja skitsamma.. Imorgon är min första arbetsdag, då jobbar jag kväll. Jag är faktiskt lite nervös ;D Oh. Men det kommer bli kul! Nej, nu ska jag gå till bussen. Ha en bra dag!


hemma!

Hejsan bloggen :)

Kom hem precis. Var och grillade nere vid sjön med elin, sandra, anh, amy och amys kompis cissi. Det blåste som fan så det var inte alls trevligt :/ Sen kom mamma och hämtade oss och skjutsade upp oss till anhs systers något så var vi där ett tag. Men nu kom vi hem för en stund sen. Anh ska sova här och vi ska kolla film snart :) Ha det bra. Kanske bloggar mer sen. Puss

its summertime :D

Har ni kollat ut eller ? :D STRÅLANDE SOLSKEN.
Nu ska jag städa upp, hänga upp tvätten och sen
ut och grilla med dom bästa (Y) HA DET GÖTT! ;*


bohusmalmön by night ;D

ROADTRiP

Nu ska jag berätta vad som hände igår hahaha helt sjukt ;d Igår när jag var hemma , plockade i ordning lite på mitt rum och sånt. Klockan var väl ungefär tio. Då ser jag en bil svänga in på våran parkering, wtf! Ja men då var det ju min babe anh :) Vi satt och snackade en liten stund och sen gick vi upp och åt lite.. När vi kom ner till mitt rum igen säger kvinnan ; "VI DRAR TILL TROLLHÄTTAN!" "Eeehm nu ?:O Klockan är elva anh." "Ja förfan NU. Överraska gazmend :D" "Okey jag är på :D" hahaha. Så vi laddade med massa skivor och stack iväg.. Gazmend ringde när vi nästan var i alingsås. "Hej älskling, vad gör du?" "Heeej, jag sover typ dudå älskling?" "Jag också fan" "AHAHAHHAHAHAHA" "vaaaaaaad?:O" "jag är på väääääääg till dig :D" Hahah. Han lät helt chockad (a) Han brukar alltid överraska mig och komma så nu gjorde jag samma sak höhö. När vi var framme åkte vi till gazmends parkering och mötte honom där :) efter vi vart där en stund åkte vi och kollade läget lite i stan och sen till gazmends parkering igen.. och sen hem! hahahah vi är sjuka! :D Men det var jävligt kul! Men äckligt på vägen hem. Vi var inte hemma förän vid halv 4 på natten :| & jag deckade fan direkt..



HEJ!

Allt bra? Själv är det helt OK. Lite trött bara. Idag har jag varit i alingsås med gazmend. Vi var på potatisfestivalen en stund. Men min sista buss hem gick kl. 4 så fick ta den "/ Men då åkte jag till mormor och var hos henne en liten stund. Sen kom pappa och hämtade mig och vi hyrde filmer. Jag valde My best friends girl så ska se den snart :) Ha en bra lördagskväll. Se ya later aligator ;d



min dator är drygare än yes ;S

Jag får flipp på min dator! Den är drygare än yes. Så jävla seg. Längtar till hösten när jag börjar plugga, då har pappa lovat mig en laptop! och inte vilken laptop som helst, en rosa :D woho! haha. Blir så trött på den här datan.. Gaah. Jag har inget tålamod alls när det gäller sånt. Idag har jag varit i stan med tjejerna, vi kollade runt i affärer och jag shoppade lite på HM. Lägger upp bilder imorgon. Köpte även lite studentpresenter och sånt där :) Sen kom mamma och hämtade mig och vi drog till mormor en sväng. Sen fort hem och direkt till min syster. Där grillade vi och myste lite :)) Nu sitter jag här och har jävligt ont i min rygg, funderar att ligga på smikmattan en timma imorgon. Någon som har testat det? Om inte, gör det! Tro mig, det är skitbra. Var jättespänd en dag och la mig där i 10 minuter och det blev mycket bättre. Men det finns en "övning" i broschyren där det står att man ska lägga KINDEN på smikmattan (Ifall man är spänd i käken eller huvudet) WTF tänkte jag då, aldrig att jag lägger kinden där på.. Fan va ont ;d Jag börjar jobba på måndag föresten. Finally! :) Ni anar inte hur skönt det kommer vara att sätta igång nu och slippa gå hemma hela tiden! Jag ska jobba på som ett svin i sommar :D Jobbar båda perioderna.. Många kvällar men bara 2 helger. Perfekt :) Jag är glad att jag jobbar i sommar för gazmend ska åka till kosovo en månad och elin ska också bort en månad! :'( Menmen, då när jag jobbar har jag iallafall något annat att tänka på! =) Mamma och pappa ska också vara borta rätt mycket i sommar och då är jag alone.. Jag kan abslout inte sova själv här. Det är en omöjlighet, jag är stenmörkrädd. Men som tur är mina andra flicks hemma och då får ni komma och bo hos mig :) Inget mer snack om saken, det måste ni! Haha :) Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott sötnosar. Puss på er.


<3



Jag saknar det ..  

Godnatt!

GODNATT PÅ ER! Tänkte sova nu. Har precis gjort en halv-städning. Tar resten imorgon.. Imorgon ska jag föresten på UPPDRAG! och sen träffa mina flickor i stan :) Ska även kolla lite studentpresenter och sånt där!  Har lust att träffa min älskling också.. men vi får väl se hur det blir.


dagens låt: akon - be with you
dagens frisyr: uppsatt
dagens smink: inget
dagens klädsel: mjukis & tshirt
dagens roligaste: -
dagens planer: softilation
dagens vill ha: fint väder
dagens saknad: gazmend hasani <3
dagens tråkigaste: tråkdag!
dagens finaste: gazmend (:
dagens drog: jordgubbar :D
dagens måste: musik
dagens dricka: vatten
dagens köp: inget , tråk 
dagens mat: sallad
dagens kärlek: gazmend ' jag älskar dig.
dagens mående: börjar bli sjuk. suck
dagens kommentar: -



BEBISAR



aw kolla .. ge mig den söta saken som står upp! ohhh. vill så gärna ha en hund, har velat ha det sen aa, jag vet inte hur länge. men det går inte förstår ni, "vi har katter anna" säger pappa alltid. oooooch vafan? som att dom inte vänjer sig. och en sån här liten bebis skulle nog knappast skrämma iväg katterna? jaja, jag får vänta tills jag flyttar hemifrån. då jävlar ska jag ha 40 hundar eller något hahahaha just kidding!  

sverige - malta

Sitter här i soffan och kollar på matchen nu. Påminner mig om när jag, elin & hennes mamma var och kollade på sverige - malta för några år sen! Jag var så sjuk, hade körtelfeber och har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv. Min hals var ett enda köttsår, kunde inte ens dricka.. Ja, det var ett helvete. Men jag ville så gärna gå på den så vi gjorde det. Jag hade så kul så under 90 minuter glömde jag totalt bort att jag hade ont! haha. När vi skulle åka hem var det dock mycket värre. Slutade med en natt på akuten med mamma "/ Yeye så kan det gå! Det är ett minne för livet iallafall. Yaoyao, på tal om annat så smakade jag på marabou sommar precis. Jag brukar inte gilla choklad med frukt i men den här var faktiskt riktigt god! :) Känns som jag ska bli sjuk igen, hostar hela tiden och känner mig matt. Jag tror att anh har smittat mig ;/ Men jag älskar henne ändå! ;) Det blev aldrig någon städning i rummet idag.. Jag ooooorkar inte! Vet inte vart jag ska börja.. Men jag måste få det gjort så får väl göra det efter matchen? Jusste, beställde W715 innan också :) Ville haft den med svarta knappar men det fans ju fan inte "/ Men det får duga! Den kommer om 2-3 dagar. Nu har det klarnat upp föresten, det är blå himmel och sånt där nu .. hoppas det blir fint imorgon, i övermorgon och resten av sommaren. Nej men seriöst, hoppas verkligen det blir fint väder på fredag när studenten är! Jag håller tummarna för er babes :) 



Jag bad er om en tjänst innan , ni skulle kommentera något för jag är så nyfiken vilka som läser min blogg.
Vet ni inte hur man gör eller? För jag har inte fått EN ENDA kommentar. Dåligt. Jag kanske ska sluta blogga?


ONSDAG

HEJ BLOGGEN! Fy vilken tråkig dag. Skulle igentligen åkt till stan idag men efter att jag kollade ut så ångrade jag mig. Det är grått och ena stunden ösregnar det och andra duggar det. Men det kanske klarnar upp sen och då åker jag väl in :) Vi får väl se. Måste städa mitt rum idag också, det är verkligen KATASTROF här inne :| tråkigt, men det behövs! Tänkte gå upp och dricka lite kaffe nu. Ha det nice!



Jag skulle vilja be er om en tjänst..
Jag är jätte nyfiken på vilka som läser min blogg!
Det hade varit supergulligt om ni kunde lämna en
liten kommentar :D Ni behöver inte skriva namn om
ni inte vill men skriv något iallafall :)


go'kväll :]

HEJSAN HOPPSAN!

Har ni haft en bra dag ? Min har varit helt OK. Dagen började med fix & trix hemma hos elin, ut med hunden och stötte på anh och jenny.

Jag; AANH!
Anh (springer) ; Heeeeej! Vi hörs sen , ska åka till Trollhättan!
Jag; MEN VÄNTA! VA? jag ska ju också dit!
Anh; Va?:D åk med oss!
 
Så slapp jag åka tåg ända till trollywood själv haha :) När vi var framme tog jag en macka vid slussarna och sen kom min älskling och hämtade mig där och vi åkte till Torp i uddevalla. Var verkligen shoppingsugen men hittade ingenting "/ Det är alltid så, När man har pengar - hittar man inget. När man inte har pengar - hittar man massor. Håller ni inte med mig? Kollade på mobiler också, det blir nog en w715 ändå. Den är mer stilren och den lär jag inte tröttna på :) Den rosa skulle jag nog tröttna på rätt snabbt.. Jag ska nog ringa och beställa w715 imorgon. Eller gazmend är bättre på sånt där så han får göra det, fattar ingenting med olika abonnemang och skit (a) När vi hade kollat klart i uddevalla så åkte vi till trollhättan igen.. satte oss nere vid vattnet. mysigt <3 Har haft en underbar dag tack vare min älskling =) Du lyser upp hela min värld älskling!

Ska snart gå och lägga mig tänkte jag, är heeeeeeelt död. Bloggar mer imorgon! Puuuuusss











GRATTIS TiLL OSS :D




always and forever
-

det handlar om att prata hela nätter,om att sätta på en film om och om igen för att storyn tappas bort bland kyssar och smekningar. om att gå upp klockan 03:00 och äta rostade mackor med skinka och låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. att låta kärleken lysa upp den kolsvarta natten. det handlar om att älska smaken av någons fingertoppar, och om mjuka läppar mot varandra. att skriva ett namn med snirkliga bokstäver på varenda parkbänk. om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. det handlar om att viska "du är vacker" tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång, att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha en miljon fjärilar i magen. det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut, om händer genom hår och tungspettsar längs ryggraden. timmeslånga telefonsamtal och att önska sig närmare. att skratta tills det gör alldeles jätte ont i magmusklerna och ligga på hårda parkettgolv fast det finns en säng precis intill. det handlar om att ge någon sitt allt, och du har det redan.


DAGENS

Dagens humör: sådär
Dagens mående: helt ok
Dagens borde: städa
Dagens frisyr: plattat
Dagens klädsel: chinos & fred perry tröja
Dagens planer: fika med ibe
Dagens vill ha: långt hår
Dagens längtan: gazmend
Dagens fundering: -
Dagens beroende: kaffe
Dagens tråkigaste: fittväder
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: beyonce - halo


beslutsångest !



Nu har jag sett denna sötingen också! Jag som älskar rosa också.. hmhm.


      eller


Godmorgon

Vaknade precis, har sån träningsvärk från när jag och gaz spelade badminton i lördags :( ajajajaj. Idag ska jag fika med min baby ibe :) Vi ska nog kolla lite i stan också. myyys! Vädret är helt okey, både soligt & molnigt.. Hoppas det går över till bara sol snart, då blir det najs! Ska äta frukost nu, bloggar mer sen. Puss


Sony ericssson w715

Den här hetingen blir antagligen min i veckan. Har velat ha den ett
bra tag nu. Nu är ju min mobil sönder också så det blir perfekt ;D
Ska vara mer rädd om denna mobilen än vad jag har varit om min
senaste, den innan det & den innan det.. osv. "/ Jag är expert på att
tappa mobilen i golvet, den åker i väggen ibland när jag blir arg, det
har dock inte hänt med den jag har nu men den innan det. Ojoj, som
i tyringe till expempel.. då flög den i väggen några gånger haha kmr
ni ihåg babes ? först min, sen elins & sen anhs eller hur var det ? ;)
Nej men med denna ska jag vara mkt rädd om, kolla bara hur fin den
är :D



Haha jag måste bara skriva en grej som jag kom på nu på tal om
mobiler. Detta hände när Nokia 3310 & 3210 precis blivit omoderna,
när nokia 3510i och såna där med färgskärm hade blivit moderna.
Min kompis hade en 3210. Den där långa saken. Hon hade ett rosa
ormskinnsskal och en sån där blinkgrej man klistrade fast som blinkade
när det ringde. Hon var sååå trött på den och hennes föräldrar vägrade
köpa en ny. Så en dag när vi var hemma hos henne så satt vi i köket
och hon hällde upp ett glas med vatten och la mobilen där i hahahaha.
Väntade en liten stund och den stängde av sig.. Men sen om jag inte
minns fel så var den helt som vanligt efter sitt lilla glasbad ;) Hon fick
iallafall inte en ny mobil och 3210an vägrade gå sönder. Ser ni? Varför
är inte dagens telefoner så tåliga? 3310 är fan bäst igentligen. Mormor
har en 3310 och den fungerar perfekt! haha :)



me and you,



always and forever

söndag

Hallå godingar!

Haft en bra helg? Min har varit helt okey!

sammanfattning! 

fredag ;
Idas fest, trevligt värre, taxi till stan och mötte hanna som hade tagit fel jacka.. hon tog min istället för hennes haha! smart. Sen hem till elin mitt i natten och lagade fiskpinnar och makaroner, med ketchup & gräddfil (Y) Haha. Efter en stund kom gazmend och hämtade mig. Åkte hem till mig och somnade typ direkt.

lördag ; Vi vaknade typ halv ett.. fan jag hatar att vakna så sent, man sover ju bort halva dagen vfn. Jag lagade god frukost, pannkakor :D Sen åkte vi till freeport i Kungsbacka. Hittade verkligen ingenting så vi åkte hem till Borås igen och käkade på spice and rice! mmmums. Sen åkte vi till köpet och handlade lite chips och dricka till matchen. Där träffade vi sötnosen heidi också :) Sen åkte vi hem och kollade på matchen och sverige sög stenhårt vafan! Skäm ut er mer. När matchen var slut gick vi ut och spelade badminton. hahaha fan va kul vi hade. Men gazmend gjorde så jag ramlade i buskarna och slog i mig i muren och det var mindre kul! 

NU - söndag ; Lika tråkig som söndagar brukar vara. uush. Skulle varit med nathalie idag, men det blev inte så. Jaja, jag får väl se vad jag hittar på. Min mobil har gått sönder iallafall så nu har jag mammas gamla LG :| Ska köpa ny mobil i veckan tänkte jag.. En sony ericsson ofc! :)

Godmorning sunshine

Jag vaknade klockan sju idag och det var inte alls jobbigt att gå upp då (y) Gick iof och la mig stentidigt igår. Jag ska snart ta bussen till stan. Jag och erica och ev. nati ska på gina rean :) Shop til' your drop baby! Håller på att fixa mig nu.. har badhairday, vet inte vad jag ska ha på mig. Det är jättefint väder ute nu, vill ha shorts på mig men vem vet hur vädret blir sen? Tänk om det ösregnar eller så ikväll när jag ska åka hem från trollhättan och så har jag shorts på mig, nej ush. Oh beslutsångest. Just nu har jag på mig svarta chinos, grå svart leopard linne och vit/silvrig adidaströja och klack till det. Trivs inte riktig men det får nog bli detta ändå.. en aning för varmt men shit the same. Vid två åker jag iaf till thn och är där hela kvällen :) Vi får väl se vad jag och älsklingen hittar på. Näe, nu ska jag dra. ha det bra babes! Puuuss


-
let me see you try to live without me,
now where's your heartbeat?

HALLÅ HALLÅ

Idag har jag varit riktigt jävla trött. Haha går ju och lägger mig skitsent nu när jag kollar på one tree hill varenda jävla kväll! Men idag ska jag lägga mig tidigt! Rätt snart faktiskt, orkar knappt hålla uppe mina ögon. Idag var jag i stan med taibe och elin.. vi fikade och efter det blev vi hungriga och gick till subway och käkade.. efter det mådde vi skit hahaha vi mådde jätte illa alla 3 "/ Efter stan drog jag till mormor en sväng och nu sitter jag här hemma och bloggar. Erica ringde nyss och frågade om jag skulle med på ginarean imorgon klockan 10. Vem säger nej till shopping ? hhaha ;D Men fan får gå upp 7 eller något. bgbgbgjkdf. Sen ska jag åka till trollhättan och träffa min baby :) Hoppas det blir fint väder.. men det antar jag att det inte blir, kolla bara hur vädret är nu? grått, kvavt och kiligt. Bloggar nog inte mer idag. Ha det bra. Puss  

gårdagen

Glömde lägga upp bilder igår så jag gör det nu istället. Liridona följde med mig till stan och köpte present till mormor. Eftersom det skulle vara något gulligt så köpte jag en sån där me and you nalle och en stor röd ros :) När jag och liridona hade köpt presenten så gick vi till parken och köpte glass och coca cola och satte oss i gräset och pratade.. myys! <3 Sen kom min kusin och hennes 3 barn också så vi var i parken lite till med dom och så.. vid 4 skjutsade min kusin mig till mormor. Jag hjälpte henne med maten och allt sånt och hon blev jätteglad för presenten. Lite senare kom mamma och pappa. Dom hade med sig motionscykeln och mormor blev skitglad för den hahaha :D satte sig och cykla med en gång! Så det blev lyckat!

 
hahaha <3

Godmorgon

Jag ska äta frukost nu och sen lägga mig ute i solen.. Det skulle ju bli regn idag ?
Jaja, vem vet.. det kanske kommer senare. Ha en bra dag babes. Puss

:)

NU ; ONE TRE HILL. Bloggar mer imorgon. Godnatt.



one tree hill <3

right now


bäst just nu;
x
vädret! hej sommar! :D
x börjar snart jobba, ouh cashflow ;)
x grillkvällar <3
x sommarlåtar
x mamma <3


sämst just nu;
x mitt bankkort har gått av (jag har mig själv att skylla)
x humörsvängningar , raaawr ;/
x min mobil! :|
x att jag fuckade gymnasiet. hade tagit studenten nu fan :(


just nu önskar jag;
- att jag bodde närmare gazmend :O
- att det blir fint väder imorn (hört att det ska bli regn!)
- att jag fick ett jobb och kunde flytta hemifrån! :( 


SOLSKEEEEEEEN! :)

Förlåt för dålig uppdatering.. eller varför ska jag be om ursäkt ? Vem sitter inne och bloggar när det är så fint väder ute? No one i guess.. Jag har legat ute och stekt en och en halv timma nu eller något.. kan tyvärr inte sola längre, måste åka till stan och köpa present till min mormor som fyller år idag. Okey, har redan köpt motionscykeln men den är från familjen.. vill ju köpa något som är speciellt från mig också :) Måste städa mitt rum och byta spån på marsvinen innan bara, åååh ;S Bloggar mera ikväll när jag kommer hem. BYE <3

RSS 2.0