:)

Hej på er.

Jag är riktigt dålig på att uppdatera just nu, så jag tror faktiskt det är bättre att jag tar en paus. Jag har fetingmycket att plugga nu så jag hinner faktiskt inte. Men när jag är tillbaka så lovar jag att det blir mer update! MÅNGA FINA BILDER (ska antagligen köpa en systemkamera) wohoo! & en ny design! :) Ha det så bra så länge! PUSS PÅ ER GODINGAR :)



Sakna mig inte för mycket bara ;] (a)

you only got one life to live, so go on and make the best of it '

 

Hej på er . 
 
Sitter här hemma hos mormor nu. Ska snart börja plugga, men först måste jag verkligen äta någonting. Dör av hunger fan :O Efter jag pluggat ska jag nog gå en långpromenad runt skön eller något. Behöver verkligen det. Rensa tankarna lite :/ Ha en bra kväll babes! Bloggar antagligen mer när jag kommer hem. Puss på er.  

GODNATT '

Jag sitter här och funderar om jag ska sätta på en film eller om jag ska gå och lägga mig ? Hmhm, klockan är ju bara halv tio men det skulle i och för sig vara skönt att lägga sig så tidigt för en gång skull. Plugget är ett helvete just nu. Det står still i huvudet. Jag har hjärnsläpp. Jag ska försöka mer imorgon och då får vi hoppas att det går bättre. På kvällen ska jag till elon och kolla på Twilight. HMJA, det är faktiskt sant, vi har inte sett den än ;$ Hahaha, det har liksom aldrig blivit av. Ja nu ska vi äntligen se den iaf. Vi ska ha en riktig myskväll, bara jag och elin baby.. som vi inte haft på år och dar känns det som.. <3 Nä, jag tror faktiskt att jag går och lägger mig nu. Godnatt på er! Sov gott :)


you the fuckin best , the best i ever had (8)



HEJ FEELLLAS :D
Sitter här och försöker plugga. GAH det är helt jävla omöjligt! Antingen är
det jag som är jävligt trögfattad eller så är det faktiskt uppgifterna som är
onormalt svåra. Jag tror på det sistnämnda! FYFAN VA SVÅRT DET HÄR
ÄR!
Någon som kan någonting om upplysningen? Isåfall får ni jättegärna
hjälpa mig (a) hhehe

HEJ SÖTISAR :)

Sitter här och lyssnar på gamla låtar.. RIKTIGT GAMLA LÅTAR. hahah.
Tänkte lägga upp några av mina och elins favoritlåtar (när vi var små) .










Hahaha. Jag minns det som det var igår <3

Kommer inte riktigt ihåg hur gamla vi var här men runt 8 kanske ?
Vi skulle på maskerad och som ni ser är båda clowner :D Visst är vi söta? (a)


ANNA HJÄRTA GAZMEND


 
Det är du och jag. Idag, imorgon & förevigt.

W E S C


Fick hem den här tröjan idag. Beställde den från No Comply i förra veckan.
Trodde den skulle vara lite ljusare i färgen men tycker den var snygg ändå
så jag behåller den :] Ska börja plugga snart igen. Uuuff , det är för mycket :(
Senare ikväll ska jag träffa elin och hennes vovve , vi ska gå en lååångpromenad!
Jag älskar dig eloon pelon <3

Hur det än känns ,


FiNALLY .

Nu är jag äntligen klar! PUHH.. Ska bara läsa igenom det hela en gång till och sen skicka iväg det. Jag fick alla rätt på närvaroprovet iallafall :) Im happy hhaha (a) Har precis kollat igenom uppgifterna för veckan som kommer! Det är en A, B & C uppgift. Och alla tre uppgifter är inte direkt små :| Uff uff.. Vad har jag gett mig in på ? ;O


SÖNDAG

Jahapp , då var det söndag igen. Lika tråkigt som vanligt. Gazmend åkte för en stund sen.. Han kom ju hit igår och vi åt pizza med pappa och kollade tv och sånt där. Sen hände det lite saker, men nu är allt bra igen. Som tur är.

 
Jag bråkar hellre med dig än älskar någon annan.
ingenting kan skilja oss åt älskling.

Nu ska jag snart börja plugga ., Puhh. Ska lämna in skrivuppgift 2 idag "/
Åh.. det är inte lätt precis.

Hey babes .

Jahap, då har man fikat och gett pappa sina presenter. Han blev jätteglad :] Nu ska jag börja plugga igen .. Uhh. Jag har jävligt svårt att komma igång. & inte nog med det så har jag stoooora koncentrationssvårigheter! :| Men när jag väl kommer igång så går det bra. Hm.. yeye , ska försöka komma igång nu. Ha en bra dag.




Soulja Boy - Senorita

 


 

Hej på er (:

Sitter här och kollar på cribs nu. Ouh, fetaste husen! En dag ska jag vara med i cribs hahaha :D (a) Det var sista dagen på jobbet idag och jag bjöd på tårta! :) Sommaren har gått så fort :/ Men i'll be back! Chefen kommer ringa mig i nästa vecka sa hon.. :D hhöhö perfa! Snart kommer pappa hem från rumänien & jag har förberett lite mackor och sånt där tills han kmr :) Han fyllde ju år igår oxå.. Men han ska få sina paket och sånt imorn ist :] Jappjapp, nu ska jag börja plugga :/ någon som har lust att komma med några redbull ? ;d haha. Jag är heeelt slut.

YOU MAKE ME HAPPY


jobb, plugg, jobb, plugg osv..


ungefär såhär ser jag ut just nu, fast med datorn och alla svenskaböcker
framför mig. jag gör inget annat än att plugga och jobba. & ja, jag är helt död.
hinner ju inte med något annat :( jaja, det var meningen att jag skulle jobbat
sista dagen igår, men chefen frågade om jag kunde jobba på fredag oxå..
så på fredag är det min sista dag. efter det kan jag ägna mer tid åt
pluggandet och det behöver jag verkligen. fick tillbaka min första skrivuppgift
idag också :) det var några enstaka slarvfel som jag ska tänka på men annars
tyckte läraren att det var mkt bra gjort. jag är nöjd :D skulle igentligen åkt till
malmö i helgen , ni vet malmöfestivalen.. men det blir nog inte så, orkar inte
& hinner inte. uuuh :( ville ju så gärna. aja, det håller ju på i en vecka så vi
får väl se. efter allt e klart, pluggandet & jobb o allt det här ska jag fanimig
dra utomlands två veckor och bara njuuuuuta! hehe (a) yaoyao, nu ska jag
fortsätta .. ha det bra sötnosar!

do you know how it feels to loose a bestfriend ?


.. i do.

ANOTHER CHAPTER'S ENDING .
It's sad but it's true..

iM HOME :]

Heeey allihop. Nu är jag hemma. Jag har haft en bra helg på malmön :) Igår så var jag och gazmend på stranden i flera timmar. Badade dock aldrig :/ Vilket jag ångrar nu.. Vem vet när det blir så fint väder igen? Uh :( Sen på kvällen så lånade vi pappas bil och skulle åka över till smögen. När vi kom över med färgan och var på väg dit så skickade vi sms till 118100 och frågade hur länge färjorna tillbaks gick. 22:30! :| WTF. Ah, så det var bara att åka dit och vända typ. Nej men vi åkte faktiskt till COOP och köpte lite godsaker att ha, eftersom inget var uppet på malmön. När vi skulle ta färjan tillbaka sen gick jag ut och tittade på tidtabellen.. VI ÄR SÅÅÅÅ TRÖGA. Vi fattade inte att 22:30 var sista för dagen! Efter tolv blir det ju en ny dag. Puckon. Jaja , vi hade iaf mysigt när vi kom tillbaka :) Gick runt på klipporna lite och sånt däääär. Oh , föresten jag måste bara berätta en sak.. Jag följde trenden att skicka sin blogg till 118100 , alltså "vem är exclusiive.blogg.se" hahahah vet ni vad svaret blev ? "Hej! exclusiive.blogg.se är en blogg som skrivs av en ung, attraktiv tjej. Hon bor i Borås och har mörkbrunt hår och lugg och gillar Kelly Rowland. 118100 tycker att hon verkar vara en glad och charmig tjej som gillar att sola och njuta av livet. Mvh 118100." HAHHAH FAN VA KUL DET VAR. Jaja, nu ska jag ner till solariumet och sola med mami :) Ha det göööött.

på väg till bohusmalmön :]

Jag sitter här i bilen på väg till bohusmalmön nu. Det är skitfint väder ute.
Perfekt! Jag ska steka sönder där borta :D haha. Hoppas ni får en bra helg!
Det ska iaf jag ha! :) Puss på er


Gazmend hälsar hahaha :D


HEJ PÅ ER

Jag har precis fikat med mamma och pappa. Kaffe & Daimglass , mumma :) Min koncentration är inte på topp just nu så jag fortsätter pluggpausen med ett litet blogginlägg.. Gazmend kommer hit senare ikväll för han var tvungen att fixa något med däck först :) Bra ändå, då hinner jag plugga klart. Jag är klar med skrivuppgift 1 nu. Nu är det uppdraget kvar, det är en bild på en kille som kört av vägen och så ska man skriva antingen en novell eller en tidningsartikel av det. För mig blir det en tidningsartikel.. Det gäller bara att komma igång.

-

älskling nördar (bild från förra veckan)

it's complicated, it always is .. that's just the way it goes (8)





 




Det är fredag ..

& jag är ledig! :D så jävla härligt! jag ligger fortfarande kvar i sängen.. ska snart upp och äta frukost och sen börja plugga "/ uh tråkigt.. men jaja, det är skitfint väder ute så tänkte lägga mig ute i solen och plugga. man får ju göra det bästa av situationen eller hur ? nu har jag bara fyra dagar kvar på jobbet och jag VILL INTE sluta där. håll tummarna för mig att jag får fortsätta som timanställd där. idag kommer gazmend hit :) han stannar hela helgen! imorgon ska vi följa med mamma och pappa till bohusmalmön :) myyyys. jag ska sola och bada som fan! man får ju passa på.. nej nu måste jag gå upp. ha en bra fredag sötnosar. puss på er

FINT VÄDER ! :)

Hej babes!

Det är skitfint väder ute idag. Äntligen! Jag vill bara gå ner till stranden och sola och bada. Men nej, jag ska jobba :( Så typiskt! Jaja, det ska bli 25 - 30 grader i helgen och då är jag ledig iallafall! :) Tur det.. Jag ska verkligen ta vara på dom dagarna jag är ledig nu eftersom det kommer bli mycket mycket mycket plugg nu framöver och knappt någon ledighet. Pratade föresten med min lärare förut och han sa att jag kunde lämna in mina arbeten på söndagar eftersom jag jobbar på vardagarna! Oh vad glad jag blev! Det underlättar verkligen..


Pluggggggg plugggg pluggggggg


Såhär ser jag ut just nu - helt död

Jag har precis pluggat klart. Har översatt en gammalsvensk text till modern svenska. Det var inte det lättaste precis.. Men men, allting går bara man vill, eller hur? Imorgon innan jobbet ska jag
"jämföra den här 1800-talstexten med nusvenskt språkbruk. Redogör för de största förändringarna. Försök sortera och beskriva det som skiljer sig åt, t.ex. stavning, ord, meningsbyggnad och ordföljd." Aja, det går nog bra det med får vi hoppas..

Nej, nu börjar jag se dubbelt så nu ska jag dejta sängen :D finally. Godnatt & Sovgott . Puss på er.

IM BLUE DABBADIDABBADA DABBAADI (8)

Hej svejs ,
 
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bara fint..
Min dag har sett ut ungefär såhär ;

Halkat på platttången, (ungefär som den vore ett bananskal ;) haha har jävligt ont i min tå. Eehm, färgat håret.. Utväxten blev blå :) NAJS hm not. Det var den färgen som det fanns EN kvar av och det var ödet, eller hur liridona ? hahahaha :D <3  Men efter mkt fixande så syns det inte så mycket, TACK OCH LOV. Klippt lugg har jag oxå gjort. Kände att jag behövde lite förändring. Höhö. Nu har jag pluggat lite en stund, läst igenom massa sidor om SVENSKA I TIDEN. Mja, hur språket var förr i tiden. Ueeh inte så värst roligtprecis.. men mne. Nu ska jag gå upp och käka. Sen vidare tooo wooork. Ha en bra dag/kväll.. Pussilipuss.


be yourself baby, there's already so many else..



Hej på er gullungar :]
 
SItter här och lyssnar på music! Har kollat på lotta på liseberg lite. Tänkte på när jag, anh & amy var där.. Det var ett tag sen nu. Vi hittar tyvärr inte på så mycket tillsammans längre. Det har väl sina anledningar antar jag. Man växer ifrån varandra, får olika intressen, glömmer varandra osv.. oppps förlåt, det där med glömmer varandra gäller inte mig kan jag lova :) yeye, vad ska man göra? heehe nu fick jag ut det oxå , ouhh. Föresten, uppropet idag gick suveränt! Haha jag trodde det skulle vara i någon superduperstor aula och massa folk. Hrmf haha helt tvärtom, det var ett klassrum och kanske 8 pers :) Nej babes, nu ska jag läsa lite i svenskaboken & sen kolla på wallander - kuriren. Imorn börjar jag fyra.. föööör bra. Puss på er.

MELT THE SNOW -



Hej sötnosar. Här spöregnar det. Eller i och för sig.. När regnar det inte i borås? Ni har väl hört att borås är regnstaden? Det är helt rätt. Bara regn regn regn.. Om det är fint väder ngn dag så slutar det ändå alltid med regn ooh ! Nej,.. vart tog sommaren vägen? Det var fint några veckor och sen bara allt vände :S Idag ska jag på upprop på komvux.. kl fem :) Lite nervöst men ändå spännande (a) hehe.  Nej, nu äre dags att börja plugga så ni får ha en bra dag! Puss på eeeeeeer =)

It's not that im lazy , I just don't care :]



Tjeeeenaaaareeeee :)
Nu var denna helgen nästan över.. Skönt det! Men jag tycker ändå det har gått hyffsat snabbt. Det är bara att jobba på och tänka på nästa lön (a) uuuhhh. Haha. Nej men jag trivs jättebra på jobbet faktiskt. Hoppas verkligen att jag får fortsätta som timanställd där & att dom ringer när det fattas personal. Japjapp..  När jag kom hem från jobbet käkade jag lite och sen drog jag ner och träffade elin en sväng :D Hon kom hem från bosnien idag ju! Aw, det var skönt att äntligen få träffa henne.. Har saknat henne så! Men hon hade haft det bra iaf & wiggah var hon ;d Imorn börjar jag plugga & ska på information klockan fem. Så resten av kvällen ska jag förbereda mig och sånt inför morgondagen. Tänkte faktiskt börja med första uppgiften redan nu ikväll! Duktigt va ? Haha. Gazmend kommer sen oxå, eftersom vi inte kommer kunna träffas förän nästa helg! Men han har lovat att hjälpa mig lite nu ikv =)


Move on, I don't need ya :)

Heeeelt död

Hej på er.

Jag är så fkn trött. åååhh.. ska bli helt underbart och sova nu! Jobbet gick bra.. Nu är det bara imorgon oxå, sen är helgen slut. Man har ingen koll på vad det är för dag när man jobbar helger och sånt. Det känns verkligen inte som helg nu ? & sen när man är ledig 2 dagar efter så känns det som helg då ist, fast det är måndag, tisdag. Helt cp. jaja.. sånt är livet. 
Nu ska jag sova. Godnatt på er babes. <3 


EVERYBODY HIT THE FLOOOOR , LETS GET IT ON !


 Big Ali - Hit the floor .

knock you down


.. tröttnar aldrig på den :D



Yaya, vad gör ni för ngt ? Själv har jag sovit en stund. Jobbar ju delad tur idag. Slutade 11 och börjar kl 4 igen. Är helt död idag.. Vill helst bara somna om och sova hela dagen & hela natten, ända tills imorn! Ska laga lite mat nu tänkte jag! :)  Ha en bra dag! Puss på eeeeeeeer.

-

everything happens for a reason

DU & JAG MOT ALLT ' <3


RSS 2.0