MÅNDAG

Nu är jag själv hemma. Igår åkte pappa till marocko och idag åkte mamma till växjö. Rätt skönt att vara själv faktiskt.. eller själv och själv. Min boyfriend är ju här. Han håller på att greja med sin bil i garaget och jag ska snart laga mat. Jag övar för nästa säsong av desperate housewifes hahahaha (a) .. Jag har suttit hela förmiddagen med att försöka få bort en tova på tjockis. (mitt marsvin ;) Det gick inte bra kan jag säga, hon är skitkittlig så hon bara hoppar omkring och snurrrar runt. Till slut fick jag ringa till blå stjärnan och fråga om råd. Vet ni vad hon säger? Jo, "har du ingen rakapparat?" VA?! den vågar jag ju inte använda :/ Ush jag vet inte ens hur en sån fungerar och jag ska testa på mitt marsvin? Haha nej aldrig. Hemskt. Jag får åka till till blå stjärnan annars så får dom hjälpa mig med det..

-


Lalalalaa (8)

Snart kommer mitt hjärta hit, från och med imorgon är jag själv hemma en vecka, och det är kanonväder ..
yeah im happy :D


Surf's up.

Har precis kollat på surf's up som gick på tv1000. Skitsöt film. Fick lust att lära mig surfa efter den filmen. Det verkar hur kul som helst. Måste iaf testa i sommar (a) .. Om jag fastnar för det så tänker jag fan börja. Igår mellan halv nio och halv tio så var det earth hour. Och jag klarade det (y) haha. Det var ju inte så svårt. Som sagt, igen kan göra allt men alla kan göra något. Aa jusste, ni har väl inte glömt ställa fram klockan va? Det är ju sommartid nu. Nu ska jag snart börja fixa mig, sen iväg med mamma och handla. Jag ska vara själv hemma i veckan så måste ju ha lite god mat och sånt :)



ison & fille - flashbacks



Sån't som kändes
Sånt som gett mig glädje å sånt som brändes
Starka upplevelser jag varit me om
Vissa som va me då é inte längre med oss
Önskar att jag gjort vissa saker när tiden var inne
Innan den hann gå å bli till ett minne
Sluppit ångern att vara trasig som fan
Men de é lätt å va smart med facit i hand
De é lätt, de lätt, jag har svårt å vända blad
Även fast jag vet att jag borde släppa tag
Så till er som har lämnat avtryck i mitt liv
Hoppas jag vill ses igen inom sin tid
Gamla tider, jag påminns om dem jämt
Så jag kommer aldrig glömma bort allt, de som ni gett oss
Vitt när ni va hos mig, en tid jag saknar
Beaten den tog mig tillbaka...

Den gav mig flashbacks ..

i brist på annat ..

jag har insett att min senaste kyss var helt underbar
jag lyssnar på The dream Ft. Christina milian - Amazing
jag pratar i telefon minst en timma varje dag innan jag går och lägger mig.
jag tycker om biancos nyinkomna skor , ja nästan allihop faktiskt.
mina bästa vänner är dom bästa jag vet.
min första riktiga kyss med gazmend kommer jag aldrig glömma. den där nykär känslan är underbar :D
jag avskyr när folk frågar varför hela tiden, ja .. ni vet, varför är det så? varför blev det så? osv. DÄRFÖR helt enkelt.
kärlek är inte att hitta någon att leva med, kärlek är att hitta någon man inte kan leva utan. ♥
någonstans, tänker någon på mat. ahahahah sämst.
jag kommer alltid att leva efter favoritordspråket "lev för det du har och ge inte upp för det du saknar"
sist jag grät var faktiskt igår.
min mobiltelefon är tråkig :( ge mig en sony ericsson w715
när jag vaknar på morgonen vill jag somna om
innan jag går och lägger mig vill jag att gazmend ska vara hos mig, annars har jag svårt att sova :|
just nu tänker jag på att jag måste börja fixa mig snart
bebisar är för söta. jag vill ha nu, men nej det är för tidigt :/
idag har jag vaknat, käkat, kollat tv och nerdat framför datan.
ikväll har jag planerat att vara med min älskling.
imorgon kommer jag ha myskväll med bästavän =)
jag vill verkligen ha en hund :|

FREDAG

Jag trodde faktiskt att det skulle bli vår nu! Men icke sa nicke, det har kommit flera cm snö under natten. Åh vad sur man blir. Jag vill ha vår, sol och värme nu! Jaja, vad ska man göra. Idag ska jag iallafall åka till trollhättan och träffa hjärtat :) Vi ska bara ses över dagen eftersom han ska åka till stockholm tidigt imorgon. Jag tänkte kika lite på inflyttningspresent till elin där med. Men vi får väl se vad jag hittar. Trollhättan har en del bra affärer för sånt har jag för mig (: Nej sötnosar, nu ska jag käka frukost. Ha en bra dag :) Puss på er.


HÅR

ÅH NÅGON SOM HAR BRA TIPS PÅ HUR MAN FÅR HÅRET ATT VÄXA SNABBARE :O ?
KÄNNS SOM MITT ALDRIG VÄXER. JAG VILL HA LÅNGT HÅR NU!


Såhär vill jag ha det -.-
... hahahaha okey nej det vill jag inte. verkligen inte.

TORSDAG

you gotta figure out what is going on,
before you look up and i'll be gone.


Hallo sötnosar. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det helt okey. Sitter här i vardagsrummet med mammas laptop och kollar tv. Skulle igentligen åkt in till stan redan om en liten stund med elin och hennes mami men dom fick strömavbrott så vi kan inte åka föräns senare. Men det var rätt skönt ändå, för då har man mer tid att fixa sig. Haha jag är alltid sån även om jag har bråttom så vill jag gärna ta det lite lungt precis när jag vaknat och göra allting i min egen takt. Men det brukar sluta med att jag gör allt i sista minuten och stressar sönder (a) haha. Fan vad jag längtar till april föresten, det kommer bli en bra månad :) Den tredje är det cirkus hahaha. Den fjärde är det första elfsborgsmatchen och sen heidis fest, den 10e är det antagligen elins inflyttningsfest/födelsedagsfest. Den 16e, danmark. Och så sen kommer maj, och då fyller jag tjugo :D Wihiiho! Yeye nu ska jag gå och sätta på lite kaffe. Skriver senare. Puss på er.

GODNATT!



















(Y)

¨
 

åååååh ,

ush, är på hemskt dåligt humör. men det blev lite bättre efter jag var ute med elin iallafall <3 vet inte ens varför igentligen , men det är så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. är trött hela tiden och har inte lust för något :| åååååh. Vill bara komma igång med allt, jobb och sen flytta och allting .. hur mkt jag än kämpar så kommer jag ju för fan ingen vart :S det klart det fixar sig men vafan ? när ?!



 


våffeldagen

Nu har jag stått och gjort våfflor som jag ska överraska mamsen med när hon kmr hem från jobbet :) sådär på våffeldagen och allt (Y) Wohohoi. Lite snäll måste man ju vara (a) jag och mamma har inte varit speciellt nära varandra det senaste .. Bråkar jätteofta och sånt dära. Så jag ska försöka fixa det nu tänkte jag, så jag börjar med en liten överraskning :) Skitbra tycker jag! Tihih, innan dess så har jag grejat i mitt rum, letat överallt efter mitt usbminne :(( som är helt försvunnen! Näe, nu ska jag duka fram för nu kmr hon snart. Ha det braaaa =)


ONSDAG

Snön gick bort fort och nu är det strålande solsken igen. Skönt det! :) Men kallt är det. Kunde vart några grader varmare iaf så man slipper gå och spänna sig hela tiden när man är ute. Ja, det var det jag gjorde igår, det var stenkallt :| Ändå hade jag en tjock vinterjacka på mig. Yeye, idag ska jag nog träffa elin igen, men lite senare isf.. först måste jag städa min garderob. Ha en bra dag sötnosar.

& grattis igen heidi, ha en underbar dag :D


Godnatt ,

Hejsan hoppsan :) tänkte skriva ett litet snabbisinlägg in jag går och lägger mig. Idag har jag varit istan .. igen. Haha träffade mina babes och gick runt en liten stund. Sen träffade jag ibe :) & vi fikade. Vi måste ses oftare baby (L) Efter det träffade jag elin och elsa och vi kollade lite i affärer och shiet. Så väntade vi från SEX till kvart i ÅTTA på Elins mamma för vi skulle ju till lägenheten och mäta lite grejs så dom har lite koll med möbler och sånt! Så drygt att vänta bara men det gick bra. Hahha vi hade jävligt roligt iaf :) Nu har jag iaf fått se elins blivande lägenhet, OH :D Fan det kommer bli hur bra som helst! :D & jag tror fan jag är gladare än vad hon är för det .. Nej jag drev, men ändå! :) Vi pratade om hur mke tjejkvällar vi skulle ha innan , och i sommar då ? Innan man drar till ngn uteservering och sånt. Wiheheey (Y) Perfa. Nu ska jag sova, är för trött :/ Ha det bra! Puss på er.


Ps. GRATTIS HEIDI SOM FYLLER 20 ÅR OM EXAKT 43 MINUTER :D:D:D <33

.

i believe in destiny


TISDAG

Igår hade jag på mig jeans jacka och klack! Okey lite kallt var det men ändå. Idag ? Nejnej idag snöar det! :O Sveriges väder är fan inte normalt. Jag som trodde det skulle bli vår nu. ÅH. Hoppas det går bort och blir varmare snart iallafall.  Igår så åkte jag till stan och träffade tjejerna , vi fikade och gick runt i affärer, sen åkte vi till knalleland. Där träffade jag mamma och vi gick och shoppade, 3 par skor och 2 t-shirtar följde med mig hem (Y) wohoi. När mamma åkte hem träffade jag elin igen och vi gick runt i knalle lite till. Sen drog vi till mormor. Haha vi har varit där everyday nu känns det som. Jaja, idag händer det inte mycket. Taibe kommer hit senare <33 Vi ska kolla film tror jag. Myspys :)  Ska med elin till lägenheten senare ikväll också. Hon ska mäta lite grejs och sånt. Hon ska ju flytta in den 1a april och det är bara 8 dagar dit :D


Ge mig sommar, tack!

MÅNDAG

DAGENS:
- skriva cv
- shoppa med mami. yeey :D
- träffa elin, elsa och anh ?
- promenix med ida.





Im jealous of every girl that has ever huged you,
because for one moment, they had my whole world in their arms..

för alla som inte ska titta på beck ;)

I HENNES SKOR KL NIO I 3AN! Se den! Den är bra :)


<3


Var bara tvungen att lägga ut denna bilden. Där är från midsommar 07.
Allting var så annorlunda. Jag vet inte vart vi kom snett ?
Var det när ni fortfarande gick kvar i skolan och jag och E slutade ?
 Näe, jag har aldrig riktigt förstått varför vi gled isär ? Det var alltid vi.
Vi höll ihop, skrattade, surade, bara var och gjorde ingenting.
Ja, vi gjorde allt tillsammans.
Jag hoppas att det kan bli så igen. För vet ni vad, Ja tro det eller ej!
Men jag saknar det!

SÖNDAG

Ja, idag är det söndag. Vädret är helt okey. Funderar på att ta en liten promenix. Men först måste jag greja lite här hemma. Har en del att göra. Måste igentligen storstäda. För varje gång när jag städar så plockar jag upp och gör det fint men asså ibland måste man ha en djuprengöring också hahaha, damma och städa i lådor och sånt. Kanske gör det idag .. eller imorgon (a'  lets see om jag orkar . Igår så åkte jag och elin till gbg för att träffa våra älsklingar. Fast inte tsm först utan jag och gazmend gick till vårat favoritställe och tog en fika. Vet inte riktigt vad stället heter men mysigt äre! Sen så satt vi i bilen och väntade på aldin och elin i hundrafemtio år typ. Men vi hade rätt kul medan vi väntade, satt och mobbade två som satt i en annan bil mitt emot hahaha. och sen kom en civilpolis precis när en bil kom i full fart in på parkeringen och ooops där rök hans körkort :O hahaha. Till slut så kom e&a och vi åkte till trollhättan , gick runt där lite och så =) Sen åkte vi hem, vaaaar helt döda fan. Har haft en najs helg iaf :) Hoppas ni också haft det. Puss på er.


GBG & ÄLSKLING (Y)

Ska städa nu, ni vill verkligen inte se mitt rum. K A T A S T R O F! Haha. Måste hålla ordning bättre asså. Efter det ska jag åka och handla med mami och sen halv 7 tar jag tåget till gbg för att möta min älskling. Vi ska käka ute och ha allmänt kul :) Myspys. Ha en bra eftermiddag och kväll! Puss på er.

AHAH boring!

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Naw:*

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Fan det är kallt

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
ha mjukis haha

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Gumman kommer du in idag?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Orka :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag är där om trettio sekunder ;) <3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Nej men jag tänkte på mat :)

8. Vad vill du höra mest av allt?
HAHA DIN liv. haha oj ditt menar jag Hahaha

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Älskling jag saknar sig så mycket hjärtat vad gör du

10. Din romantiska replik?
Hej bästavän <33 jag måste prata lite med dig.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
hehe, fan du borde kommit hit istället :) Hahaha. puss <3<3


Håll mig hårt ..



.. eller släpp mig helt.
men lämna mig inte bunden.
Värm mig med din kärlek, eller lämna mig i kylan,
men låt mig få slippa frysa hos dig.
Krossa väggen mellan oss, eller måla den svart,
men låt mig inte kunna se dig utan att kunna nå dig.

Om fredagen ..

Ja, tänkte berätta lite om fredagen för orkade verkligen inte uppdatera när jag kom hem igår. Elin sov hos mig från torsdag till fredag. Och när vi vaknade igår så kände vi oss helt dryga och bakis typ? Helt konstigt eftersom vi inte druckit något på torsdagen. Vi käkade frukost fort som fan och åkte iväg till knalleland och vi gick runt och kollade lite. Letade bland annat efter en present till hennes pojkvän. Till slut så hittade hon en skitbra present. Men tänker inte säga vad det är här på bloggen. Jag blev mer och mer dryg för varje minut typ. Skitjobbigt. Ni vet så där tjock i huvudet och sånt där.. Nä fy det var inte alls kul. Sen iaf så träffade vi liridona och vi stack till stan och satte oss på café viskan. Så kom hennes syster och albin också =) Efter en stund stack jag och elin till mormor och käkade middag. Jag har världens sötaste mormor <33 huheheo. Jaa iaf elins kusin ringde och frågade om vi skulle ha tjejkväll och sjklart var vi på. Men vi visste inte ngt hur vi skulle göra eftersom vi var tvugna att åka hem till mig först men vi hade aldrig hunnit det för mina bussar är helt cp. Går sällan och sånt. Så tur som fan kom våran ängel och hämtade oss och skjutsade oss till mig så hämtade vi lite grejer och skivor och sånt. Full fart till spice and rice och betalade mat ist för bensinpengar (a) hahahaha. Sen åkte vi till sandra. Där var redan sötnosarna elsa och silvia. Vi hade rätt kul tills e,s&a skulle dra :( sen blev det katastof. Fy har aldrig varit med om tråkigare. Jag satt i soffan, smsade sönder hela tiden hahaha social.com. Men sen så stack jag och elin till snack och träffade nathalie och samantha en liten stund. Det var igentligen meningen att vi skulle dra och träffa veronica efter det. Men näe vi var på konstigt humör och trötta så vi tog en taxi hem ist. Ja det var våran fredag. Tack och lov har jag elin, bästavän som alltid gör allting roligt oavsett vad man gör. <3

<3


confused



have you ever
wondered what
life is about ?


JAG SAKNAR DIG!


design ?

Haha min design är sämst nu. Men det löser sig, jag håller på att fixa med en ny :) Lite vårigare istället för den deprimerande mörka. Idag är det nog finare väder än det har varit på läääänge! & då blir jag som en solstråle hela jag. Hihohuhe. Ska snart in till stan och träffa anh och elsa. Vi ska fika, kanske till och med sätter oss på en uteservering. Ja, dem börjar öppna nu en efter en faktiskt :) Nu hoppas jag verkligen inte att det blir någon jädrans snö igen! Asså då vet jag inte vad jag ska ta mig till. Nej, nu ska jag inte sitta här mera .. ska dricka lite kaffe och sen börja fixa mig :) Puss på er. Ha en bra dag! =)


PAUS

 Jag tar en liten paus från bloggen. Som ni kanske märkt så har jag inte uppdaterat så mycket det senaste. Jag har ingen direkt lust för att blogga och så måste jag komma till rätta lite. Mitt liv känns lite rörigt just nu.
Puss på er sötnosar. Take care.


aaaaaaaaand you're in the miiiiiiiiix !

Halloj på er godingar. Hoppas ni haft en bra dag. Jag har inte gjort alls mycket. Fixat med jeansen som jag visade i förra inlägget, städat, kollat the hills och sånt. Tänkte bränna en skiva inför imorgon .. eller nej inte bara en, MASSA SKIVOR:D haha. Jag och tjejerna ska nämligen åka till ullared. Anh har ju fått bil och grejer så nu ska vi inviga den och åka på en liten tripp ihih. Det blir kul :) Anh och elsa kmr hit tjugo över 8 imorgon på morgonen och då ska jag vara redo med kaffe och sen åker vi vidare till elins jobb och hämtar upp henne. Näe nu måste jag sätta igång! Puss / A to the N to the N to the A (H)

-

Insidan:

Har du lätt för att kunna lita på folk? - nej. inte längre
Har du lätt för att kunna bli kär? - nje
Är du öppen att prata om dig själv inför andra? - beror på vilka
Är du kristen? - ja
Har du tvångstankar? - haha ja sjuka är dom också (a'
Är du bra på att ta åt dig komplimanger? - jarå
Har du bra självförtroende? - aah, upp och ner
Är du lycklig? - oftast
Tror du på ett liv efter döden? - jaa


Utsidan:

Använder du smink? - jepp
Använder du hårprodukter? - jaaa
Har du tonat / färgat hår? - yes
Följer du alltid det senaste modet? - inte alltid.
Hur ofta motionerar du? - jag går till bussen varje dag HAHAHA (a) nej, men ska börja träna nu igen :)


Har du någonsin;

Blivit hemringd av din lärare p.g.a missskötsel? mja
Skämts över ditt namn? - nej
Gjort någon tatuering eller piercing? - yes, piercing
Blivit förföljd? - aaah
Åkt ambulans?- nepp
Gjort något du ångrar? - mm tyvärr
Dansat i regn? - jaa
Badat naken? - jao
Varit nära att drukna? - nej
Drömt att du faller ner i från ett stup? - ja
Blivit inlåst och drabbats av panik? - jaa i min garderob! jag och elin när vi var typ 7 lr ngt.
Snubblat över dina egna skosnören? - jap
Hoppat bungyjump? - NEVER
Laddat hem musik/film från internet? - jaau
Ljugit för en kille/tjej om din ålder? - nej
Varit kär i en kändis? - nepps


SLITNA JEANS ? YES!


Yes, i love it. Det är hur snyggt som helst tycker jag. Det finns mängder
av olika sorters slitna jeans i affärerna just nu. Men varför inte bara ta ett par
hemifrån? Då får man dom exakt som man vill också. Och som ingen annan har. 
 Bara man gör på rätt sätt. Jag brukar göra ett litet hål med en sax eller kniv och sen
sprätta lite med en kniv och sen fortsätta riva upp dem händerna. Hur mycket man vill. 
Efter det brukar jag greja lite med kniven i kanterna på "hålet", då kommer trådarna
fram. Och trådarna är ju ett måste, som pricken över i:et ungefär (a) haha.
Ett tips är också att greja lite med sandpapper på området du ska slita på
innan du börjar med saxen och det. Då blir det lättare att få fram de vita trådarna.
Men man behöver ju inte göra som jag. Man kan också använda ett rivjärn.
Har dock aldrig försökt med det. Men kanske ska testa? Är det någon som 
gör på det sättet istället?   

i love shoes <33




learn from your past, move on and grow stronger.

Det är svårt att lämna saker bakom sig. Det är svårt att skita i en vän som man har varit så nära med. Även om vännen svikit 1000 gånger. Det är det som är problemet med människor, istället för att koncentrera oss på framtiden så kollar vi tillbaks istället. Det är synd hur mycket energi och kraft vi ägnar till att bara klaga och gnälla. OCH TID? Livet är kort. Varför ska man tex. ägna tid åt folk som får en att må dåligt? Jag är så trött på folk som vänder kappan efter vinden. Som inte förstår att jag faktiskt förstår att allting är bara fake. Rakt igenom. Förstår mig inte på personer som snackar massor av skit men tänker absolut inte på hur de är själva. Kalla det vad du vill, men jag kallar det skrattretande! För det är exakt vad det är. Du har förändrats så mycket, jag vet knappt vem du är längre ..


Jag kanske inte har varit den bästa under den senaste tiden,
men den dagen jag blir som er - Skjut mig !





Jag har vunnit, förlorat, varit ledsen, kämpat, gjort rätt och gjort fel .. allting det där som jag tror de flesta har gjort. Jag har levt i snart 20 år och jag måste säga att jag har lärt mig massor! Livet är som en berg&dalbana, (den har ni hört innan ja vet) men det är faktiskt så. Upp och ner, upp och ner. Det är så med allt. Familjen, vänner och kärlek. Ibland går det hur bra som helst. Ibland går det sämre. Ni vet vad jag menar, eller hur? Under åren som har gått har jag blivit en starkare person. Jag har lärt mig att inte ta någon skit helt enkelt. Självklart så har jag mina dagar där allting känns kasst, då mår jag sämst kan jag säga. Men jag kämpar vidare. Jag ska kämpa. Jag har mina mål och drömmar i livet, och jag ska uppfylla dom! När ni känner att allting känns piss, tänk alltid på att allting dåligt har ngt gott med sig och det kommer bli bra! Allting ordnar sig.


PEACE OUT :D

flo-rida feat. wynter - sugar


SÖNDAG

Idag är det söndag, den 8e mars. & den internationella kvinnodagen! Så grattis på er alla kvinnor :D Min helg har varit lugn. I fredags när jag skulle till jobbet hittade jag inte min plånbok. Jag har antagligen tappat den på bussen hem i torsdags kväll :( SMART !!!! Bankkort, pengar, busskort allting!! Och det var plånboken jag köpte på mallorca också! Fuck. Hittegods både på västtrafik och polisen var stängt i fredags när jag kom hem så får vänta tills imorgon. Har spärrat mina kort iaf. Så dom kommer i mitten av veckan. Men iaf på fredagskvällen åkte jag till mormor. Hade med mig pizza och grejer så vi käkade, kollade på så kan det låta och sen lets dance. Haha vi hade faktiskt jättemysigt :) Så igår, kom gazmend och hämtade mig därifrån och vi åkte hem till mig. Sen åkte vi och käkade på spice n' rice och sen hem och kollade melodifestivalen. HEJA SARAH DAWN FINER! :D Jag älskar hennes låt. Efter m.f kollade vi på employee of the month som gick på fyran. Jaaaa, så min helg har väl varit helt ok =) alltid mys med älsklingen <33  Vet inte riktigt vad jag
ska skriva mer, börjar tappa lusten :| Ge mig ideer vad jag ska skriva om, ni som läser! Ni bara läser och läser hela tiden men kommenterar aldrig. Diss på er tråkmånsar! ;)


jobb outfit (h)


Jeansleggins - Gina
Tubkjol - Indiska
Tröja - Gina

Godmorgon

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om mer än att jag ska åka till jobbet snart.
Börjar tolv och slutar 4. Japjapp, ni får ha en bra dag. Take care. Puss puss


Keri Hilson Ft. Kanye West & Ne-Yo - Knock You Down


jobb och knalleland

Idag har jag jobbat från 12:00-16-45. Det gick väl rätt bra. Det var inte dagis som jag trodde, det var fritids. Barn från 7-12 år typ. Behöver jag säga mer? Nej tänkte väl det (a) haha. Förstår inte vilken jäkla energi barn har asså. Efter jobbet åkte jag in till stan och träffade erica. Har inte träffat henne på 156 år typ :| Vi åkte iallafall till knalleland och kikade runt lite. Tog en chicken burgen på donken, köpte en klänning på Gina och så. En svart vanlig typ. Efter det åkte vi tillbaka till stan och satte oss på espresso house och tog våran favorit - chailatte såklart :) Nu ska jag lägga mig, är aptrött. Godnatt. Pussilipuss <3


cuz when you shine baby my whole world shine '

Godmorgon sötingar. Hoppas allting är bra med er! :) Själv är det bra, men trött.
Ska äta frukost, duscha, fixa mig och sen ta bussen till jobbet :) Jobbar 12:00 - 16:45.
Ni får ha en bra dag iallafall. Puss på er.





JAG ÄLSKAR DIG ZEMER <33

go'kväll (a)

Hejhejhejehej.
Kom nyss hem från alingsås. Har varit med baby. Vi fikade och sånt.
Skulle ju köpt pressis till min syster, men hitta inte ett skit. Får kolla imorgon
istället i knalle lr ngt :) .. Men vet ni vad? När jag var på väg från mormor idag
så ringde en tjej från ett annat dagis och frågade om jag kunde jobba. Inte
bara imorgon , imorgon & övermorgon :D fatta om jag blev glad. wihihih.
Nu har livet vänt, (ta i trä ahah) jaa, allting är perfa nu faktiskt. Kommer
nog eventuellt gå på anställningsintervju på det jobbet jag sökte igår också :)
Seeeeen, när jag fått fast jobb dååå flyttar jag :D (&ANH :D)
BYEBYE BOOOORÅS! Staden som är gjord av skitsnack. ooh va skönt.
Tack gud att jag har mina vänner. Dom är äkta. och ni vet vilka ni är! Aa jusste,
elin har fått lägenhet! Mitt i stan, mitt emot videomix och hon flyttar in redan 1 april :D
så kul! Min lilla flicka har blivit vuxen nu! haha <33 Nu ska jag gå och lägga mig.
Godnatt på er. byee


Music makes me loose control

Hejsan svejsan. Sitter här och lyssnar på music medans nati pati ligger och sover och snarkar sönder ;d haha naej jag skojar bara. Men hon sover som en stock. Väckte henne runt 8 tiden för och fråga en sak men hon decka direkt igen. Haha sötnos! <3

Idag ska jag till mormor och käka lunch hos henne. Sen ska jag åka till alingsås och möta gazmend. Det är ju typ halva vägen till både borås och thn så vi brukar ses där när inte han kan komma hit. Ska passa på att kolla på ngt till min syster där också. Hon fyller år idag. Nu ska jag försöka väcka snyggingen här jämte mig och sen käka frukost. ha en bra dag :)


VÄLDIGT gammal bild på mig och min baby nati <3

bored

Hallo bloggen och alla mina bloggläsare :D
Vad gör ni ? Inte för att ni kommer svara men ändå (a'
Jag kom faktiskt på lite grejer att göra sen iallafall. Först
så drack jag lite kaffe. sen sökte jag det där jobbet jag
snackade om, sen gjorde jag ngn "måbra" övning som
jag hittade på internet. Det var skönt som fan. Typ som
avslappningsövningar. Efter det så tvättade jag och sen
så har jag städat. Ja, det var vad jag gjorde. Nu sitter jag
här och lyssnar på music och är fett hungrig :| blir ni också
sådär sura och lättirriterade när ni är hungriga? det blir iaf
jag. fy och va med mig när jag är så hungrig xd


Det här ska jag äta om en liten stund.
 Fast hemlagat av mami då,som är mket godare (y)


I'm gonna get stronger now



Den här låten är helt underbar. Jag älskar den. Texten är så bra! 


"I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down"

Det passar perfekt på mig just nu. Den senaste tiden har jag inte
mått så bra, har typ varit nere och allting sånt :/ Känt mig helkass.
Har tänkt på massa saker som fått mig att må sämst!
Men det ska bli ändring på det nu! Det har jag lovat mig själv.

give me!



3 mars - vår ? Naej

Det bara snöar och slaskar hela tiden. Asså det räcker nu va! Tycker det borde börja bli vår nu, det är ju ändå 3 mars. Iochförsig, det är sverige vi snackar om. Här känns det som vintern är i typ ett år och sommarn i två veckor. Aa okey, jag överdrev lite nu men ni förstår väl? aa tänkte väl det. Idag har jag ingenting att göra, eller iallafall inte nu på dagen. Ska tvätta lite bara, sen ? .. Men ikväll kommer nati hit :D Vi ska väl kolla film, snacka om allt och inget osv. De vi brukar med andra ord :)) och det är alltid lika kul med min chilena <3 Men hon kommer inte förän nio så får väl försöka hitta på ngt sålänge. Jusste, ska söka jobb också, ngt säljjobb som min handläggare skulle hjälpa mej att få :) han är riktigt bra faktiskt! (y) hoho.


mista dj just play it one more time, (8)

& med denna braiga låt säger jag godnatt. puss puss



grow stronger ..

Learn from your past, move on and grow stronger.



first day

I morses när jag var på väg till mitt möte på arbetsförmedlingen ringer de från dagis igen och undrar om jag kan jobba eftermiddagen. Jo men självklart gjorde jag det. Det gick som en dans! Det var verkligen hur mysigt som helst, speciellt när dom minsta barnen satt i ens knä och ville att man skulle läsa en saga. Hihi. Snacka om att man blir sugen ;) Jaja, det får vänta! (a) Jag var skitnervös i början och när jag var på väg till jobbet. Men det var bara kul! :D Hoppas jag får jobba imorgon med, i övermorgon, överövermorgon o alla dar (A) HAHA.  


Godnatt

Dagens puss: Gazmend
Dagens bild: -
Dagens klädsel: Mjukis och BHC tröja (Y)
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt.  
Dagens smink: inget
Dagens köp: ingenting
Dagens låt: LET IT ROCK (8)
Dagens vill ha: MAT haha
Dagens saknad: Gazmend
Dagens tråkigaste: Att jag varit så seg
Dagens finaste: Mitt hjärta
Dagens mat: Spagetti & Köttfärssås
Dagens kärlek: Dagens ? na, varje dags kärlek : G.H <3  
Dagens mående: Inget vidare
Dagens planer: Ska kolla tv nu sen sova.


GODNATT

1 mars

Halo godingar. Hoppas allting är bra med er. Jag har sovit en stund nu, är helt död.
Skulle behöva POWERKING! :| Men aldrig i livet att jag går ner till ladan nu. Brrr, 
Fryser bara jag kollar ut. Men vet ni vad som är värst? Mitt rum. Ja katafuckingstrof.
Måste verkligen städa. Ska dricka lite kaffe och sen sätta igång. Ha det brao :D


And she gonna rock 'til the camera stop (8)


Helgen

Hej på er :)
Tänkte berätta lite om min helg. I fredags var jag i stan och knalle med elin, anh & vero. Vi kollade lite resor och sånt. Jag och anh pratade om att vi kanske åker utomlands i augusti istället. Tråkigt men om man tänker igenom allting så är det nog bäst. Då har alla jobbat hela sommaren och har mer pengar. Och om vi åker i augusti då kan elin hänga med också! Och det är fan det viktigaste. Sen på hennes student pratade vi om att åka till smögen och hyra stuga där typ 3, 4 dagar ist. Det hade varit soft. Jaja, vi får väl se hur det blir :) Iaf, klockan 4 kom gazmend till knalleland. Jag hade hittat en skitfin tröja på Gina. Så la jag undan den till lördag eftersom jag inte hade några pengar med mig. Men hade glömt att vi skulle åka till danmark då. Så gazmend köpte den åt mig :D va glad jag blev hihi. Har velat ha den skitlänge =) Tack igen älskling ;* Senare så åkte vi och käkade pizza och efter det åkte vi till hemmakväll och hyrde film. Righteous kill, med al pacino och robert di nero. Men när vi kom hem var vi skittrötta så vi deckade direkt så det blev ingen film :/ haha. På lördagen vaknade vi typ halv 7 eller ngt. Fixade oss och åkte iväg till danmark. Oh va trött jag var i bilen, sov ända till falkenberg på gazmends axel. Så mysigt ;$ Sen åkte vi över från helsingborg till helsingör med färjan och gazmend var helt rädd när vi var ute på däck. "Anna vfn skakar det för? Va händer?" Hahahah så söt. Vi gick i helsingör en stund och mamma och pappa köpte en hallmöbel där som dom la undan för typ två veckor sen. Jätte fin faktiskt :) Ja, haha det var igentligen därför som vi åkte. För mamma hade hittat en möbel till hallen som hon blev helt kär i och var tvungen att lägga undan, och då var ju vi tvugna att hämta den också. Haha men samtidigt så blev det ju som en utflykt. Jag såg ett par så fina skor där :( oooh blev helt in love. Fan att jag inte köpte dom! Dom va i leopard som jag älskar! jaja, för sent att tänka på nu. När vi var tillbaka i hbg så åkte vi till väla. För er som inte vet vad det är så är det ett skitstort köpcenter. Jag älskar det. Men både jag och gaz var jätte trötta och jag har inte riktigt fått tillbaka mina krafter än från när jag var sjuk. Kändes som jag hade feber och grejs där. Och det var kokhett där inne. Lite synd men det var kul iaf :) På vägen hem stannade vi i vejbystrand, där vi hyr en stuga varje år. Det har vi gjort ända sen jag var tre. Vi visade gazmend stugan och gick nere på stranden lite och så :) När vi väl var hemma hade melodifestivalen precis börjat så det kollade vi på. Inget vidare faktiskt. Eller va tycker ni? Eller ni kanske inte ens kollar på det? :) ..


Här kommer lite pics :

   
 
 


RSS 2.0